AnandaEnergie

Véronique Traen

Wie ben ik?

Véronique Traen 

° 11 juni 1963


Vormingen,  opleidingen,  activiteiten…

  • Psychiatrisch verpleegkundige
  • Oriënteren op leidinggeven
  • Metamorfosemassage en voetreflexologie 
  • Medische pedicure
  • Schoonheidsspecialiste 
  • Opleiding esoterische psychologie 

Naast het volgen van langere opleidingen nam ik deel aan korte vormingen en activiteiten: mindfulness, rouwbegeleiding, vision quest, vrouwenweekends, 5 ritmes-dansen, reiki, loopbaanbegeleiding, vipassana meditatie, massage, agility, paardrijden, familieopstellingen…
In 1995- 1996 maakte ik een reis doorheen Azië en Nieuw-Zeeland. Tijdens deze reis is mijn waardering voor de mens gegroeid en ben ik me zeer bewust geworden dat we, als mens, moedige stappen in het leven zetten.

Ook zijn alle dagdagelijkse elementen van het bestaan voor mij van grote waarde om tot bewustzijn en bewustzijnsverruiming te komen: wandelingen met de hond in de natuur, een goeie film, mijn werk, fietsen, winkelen, werken in de tuin, een etentje, een massage ontvangen, koken,…

Meditatie geeft mij verbondenheid, innerlijke voeding, healing en liefde. Dagboekschrijven geeft kleur, diepe inzichten en rust aan mijn innerlijk wezen. Contacten met mensen verruimen dan weer mijn wereld en persoonlijke evolutie. Ze zijn de spiegels die ik nodig heb en ze geven me feed-back, groeikansen, ondersteuning, liefde, geloof en vertrouwen. 

Kortom, dit alles zorgt ervoor dat ik verder evolueer en mijn talenten aan de ‘wereld’ kan aanbieden op een fijne, attentvolle, liefdevolle en rustige manier.

Copyright © 2012 6-10 consult. All Rights Reserved.